Optie24

Jouw informatie over Financiën & Ondernemen op één plek

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: gebruiksvriendelijk en ruim!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: gebruiksvriendelijk en ruim!

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto om jouw huidige auto te vervangen? Als je huidige auto nog gewoon werkt en je geen haast hebt, scheelt dat natuurlijk omdat je dan de tijd hebt om uitgebreid onderzoek te doen naar verschillende merken en modellen. Heb je echter minder tijd, bijvoorbeeld omdat jouw huidige auto echt niet meer kan rijden, dan wordt het een ander verhaal. Je wil uiteraard niet zomaar iets kopen, dus een beetje onderzoek is wel nodig. Ben je op zoek naar een Japanner? Dan hebben we een goede aanrader voor je: de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV!

De voordelen van een Mitsubishi 

Mitsubishi is een populair automerk dat bekend staat om hun betrouwbare auto’s, net als veel andere Japanse merken. Ben je echt op zoek naar een gezinsauto, dan is een Mitsubishi kopen een goed idee. Het merk biedt een hoop SUV’s die plek geven voor vijf tot zeven zitplaatsen. Ideaal als je een groter gezin hebt. Daarnaast is het betrouwbare imago van Mitsubishi natuurlijk een groot voordeel. In 2015 en 2016 kwam het merk als meest betrouwbaar uit het onderzoek van de Consumentenbond. Je zult met deze auto’s dus niet snel langs de weg komen te staan, wat wel zo fijn is als je behoorlijk wat kilometers aflegt. De prijs-kwaliteitverhouding van Mitsubishi is erg goed ten opzichte van veel andere merken en het onderhoud van de auto’s is niet duur. Ten slotte biedt het merk zowel plug-in hybrides en elektrische auto’s aan als benzineauto’s. Als je graag milieubewust wil gaan rijden zit je dus ook goed. 

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Ben je specifiek op zoek naar een milieubewuste hybride auto? Dan is de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV een goede keuze voor jou. Dit model bewijst dat je milieuvriendelijkheid met sportiviteit en snelheid kunt combineren. Het model bouwt voort op de prestaties van de Mitsubishi Outlander, maar is nog op veel punten verbeterd. De auto wordt aangedreven door twee elektromotoren en een 2.4-liter benzinemotor. Hierdoor kun je met gemak lange afstanden rijden en kun je ook gebruikmaken van een trekgewicht van 1500 kilo. Vooral dat laatste is nog redelijk uniek voor een hybride auto, dat je met gemak met een caravan of aanhanger kunt rijden. Met de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV rijd je met gemak 45 kilometer volledig elektrisch, waarna je nog tot zo’n 600 kilometer kunt rijden op de verbrandingsmotor. Lange afstanden rijden is dus geen enkel probleem met deze auto. Ten slotte hoef je dit model niet per se te bestellen, want hij kan bij diverse dealers in Nederland meteen worden opgehaald. Zo heb je geen last van ellenlange wachttijden!

Over de redactie van optie24

Over de redactie van optie24

Optie24 is een Nederlandstalige website die zich richt op financiële en ondernemersinformatie. De site biedt diverse artikelen over thema's zoals beleggen, belasting, ondernemen, hypotheken, verzekeringen en sparen. De artikelen variëren van praktische tips tot diepgaande analyses over actuele financiële onderwerpen. Optie24 presenteert zich als een bron voor zowel beginners als ervaren personen in de financiële wereld, met een focus op het verbeteren van financiële kennis en het bieden van inzicht in verschillende financiële producten en strategieën.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn