Optie24

Jouw informatie over Financiën & Ondernemen op één plek

Op welke manieren kun je je winkel of bedrijf laten opvallen?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Op welke manieren kun je je winkel of bedrijf laten opvallen?

Als je een winkel of een bedrijf hebt, is het natuurlijk belangrijk dat je deze laat opvallen. Er zijn deze dagen zoveel verschillende bedrijven en winkels dat klanten soms door de bomen het bos niet meer zien. Je kunt hen een handje helpen door goed op te vallen, zodat ze weten dat je bestaat. Dit kun je bijvoorbeeld doen met bepaalde kleuren, slogans of bepaald promotiemateriaal waar klanten niet omheen kunnen. Ben je benieuwd wat jij allemaal kunt doen om meer op te vallen? Ik zal hieronder een aantal dingen uitlichten, zodat je ziet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarna kun je bekijken welke opties voor jouw bedrijf geschikt zijn.

Hoe laat je jouw winkel opvallen?

Als je een winkel hebt, maakt niet uit in wat voor sector, dan wil je natuurlijk dat je winkel er leuk uitziet. Klanten moeten zich aangetrokken voelen tot jouw winkel en naar binnen willen stappen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door buiten wat promotiemateriaal neer te zetten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan borden met grote posters erin. Op die poster kun je bijvoorbeeld jouw aanbiedingen van dat moment uitlichten of iets van je nieuwe collectie. Je kunt de posters ook ophangen aan het raam of werken met mooie, uitnodigende kleuren. Je kunt er echter ook voor kiezen om iets meer uit te pakken en een roll up banner te bestellen. Roll up banners zijn ideaal als je snel, groot wilt opvallen. 

Wat is een roll up banner?

Een roll up banner is een systeem waarbij een doek in een cassette zit. Je kunt dit doek laten bedrukken naar eigen inzicht, bijvoorbeeld met je bedrijfsnaam, de producten die je verkoopt, et cetera. Met een roll up banner kun je er op een snellere manier voor zorgen dat je groot opvalt. Dit is vooral handig naast de ingang van een winkel, maar kan ook een ideale tool zijn om mee te nemen naar een beurs. Jouw bedrijf valt dan namelijk in een oogopslag op en dat wil je natuurlijk bereiken op zo’n dag. Ook als je een presentatie geeft, kan zo’n roll up banner zorgen voor een mooie aankleding en professionaliteit uitstralen. Roll up banners bestellen is zo gepiept en je kunt zelfs kiezen uit vier verschillende aluminium cassettes. Daarnaast kun je ook kiezen uit vier verschillende materialen voor het doek. Er zit voor iedereen dus een geschikte variant bij.

Welke groottes zijn er allemaal?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je kiezen uit vier verschillende soorten aluminium cassettes en uit vier verschillende soorten materiaal. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit vier verschillende groottes. Je kunt kiezen voor small roll up banner, deze is 80 – 85 x 200 cm. Dan komt medium met een afmeting 100 x 200 cm. De derde grootte is large, deze is 120 bij 200 cm en de grootste is de XXL-variant. Deze is namelijk 200 x 300 cm. Voor ieder doeleind is er dus een geschikte grootte. 

Over de redactie van optie24

Over de redactie van optie24

Optie24 is een Nederlandstalige website die zich richt op financiële en ondernemersinformatie. De site biedt diverse artikelen over thema's zoals beleggen, belasting, ondernemen, hypotheken, verzekeringen en sparen. De artikelen variëren van praktische tips tot diepgaande analyses over actuele financiële onderwerpen. Optie24 presenteert zich als een bron voor zowel beginners als ervaren personen in de financiële wereld, met een focus op het verbeteren van financiële kennis en het bieden van inzicht in verschillende financiële producten en strategieën.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn