Optie24

Jouw informatie over Financiën & Ondernemen op één plek

Wat is de beste strategie met binaire opties?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Wat is de beste strategie met binaire opties?

De ultieme strategie met binaire opties die 100 % winst garandeert bestaat niet! Mochten er brokers of andere websites op het internet staan die beweren dat er een strategie is, waarbij ze u garanderen dat u altijd winst maakt… Neem dit dan niet serieus, dit bestaat niet! Dan waren we immers allemaal miljonair…

Toch een strategie die werkt?

Echter zijn er zeker wel strategieën die goed werken en deze hebben wel één ding gemeen: ze anticiperen op wat de markt gaat doen. De koers van een valuta of beurs komt altijd tot stand via een markt van vraag en aanbod. Als veel mensen bijvoorbeeld geloven dat de koers van de euro ten opzichte van de dollar zal stijgen, dan zullen ze long gaan op de EUR/USD. Dat stuwt vanzelf de prijs van dit valuta paar omhoog, waardoor de euro dus inderdaad zal stijgen ten opzichte van de dollar. Als u een positie inneemt is het dus belangrijk dat u kunt inschatten wat de markt doet en dan datzelfde doet. Plaats voor kritiek is er niet, want de markt heeft altijd gelijk, de koersen zullen immers altijd met de massa mee bewegen, ook al is daar eigenlijk geen goede reden voor.

Het inschatten wat de markt gaat doen lijkt makkelijker dan het is, want u staat niet op een plein vol mensen die door middel van hun hand op te steken laten zien of ze gaan kopen of verkopen. Net als u zitten al die andere miljoenen handelaren thuis achter hun pc of op hun kantoor en plaatsen orders zonder dat u er zicht op hebt. Er zijn echter wel middelen om te voorspellen wat al die mensen gaan doen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden namelijk: fundamentele analyse en technische analyse.

Door hier een beter inzicht in te ontwikkelen dan de rest van de markt leer je sneller en beter te voorspellen wat een koers gaat doen.

Doelstellingen formuleren

Als u succes wilt hebben in het online handelen in Binaire opties moet u eerst doelstellingen formuleren. Daarna komt het bepalen van een winstgevende trading strategie. Uw doelstellingen moeten in de eerste plaats realistisch zijn. Dat is natuurlijk logisch, maar enthousiasme en onervarenheid zorgen er vaak voor dat men zonder enig plan van start gaat, wat niet is aan te raden.

Het is mogelijk om met € 300 te beginnen en daar vervolgens €10.000 van te maken, maar waarschijnlijk niet in een week tijd. (waarschijnlijk, want geluk is altijd mogelijk natuurlijk, maar de kans is minimaal). Je financiële doel wordt mede bepaald door de investering waar je mee start en moet daarom wel in enige verhouding staan tot je account grootte.

Gerelateerde berichten

Handige links

Beleggen in Amazon, wat moet je er precies over weten?
Wat moet je weten over de loonbelastingverklaring?
Het aanmerkelijk belang, wat moet je er precies over weten?
Wat is de voorbelasting of BTW en wanneer mag je ze aftrekken?
Een barterdeal, mogelijks interessant voor alle betrokken partijen
Wat maakt een sparringpartner in de praktijk zo interessant?
De voor- en nadelen van een werktelefoon

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Boeiende blogartikelen voor iedereen met interesse in financiën en ondernemen

Een goede gezondheid en een stabiele financiële situatie zijn in de basis de twee belangrijkste aspecten van een gelukkig leven. Het loont dan ook altijd de moeite om bijvoorbeeld je financiële kennis te verbeteren. Niet alleen is het op deze manier mogelijk om je vermogen een duwtje in de rug te geven, daarnaast kan je mogelijks ook heel wat overbodige kosten die je betaalt liquideren. Het doornemen van de interessante blogartikelen die onder andere gaan over belasting, hypotheek en verzekering tref je aan op Optie24 en helpen je een aardig eind mee op weg.

Een zakelijke tuin voor een kantoor
Ondernemen

Een zakelijke tuin voor een kantoor

Het aanleggen van een tuin kan op veel verschillende manieren gebeuren. Daarnaast is het ook zo dat voor iedere tuin een totaal ander ontwerp gewenst

Hoe maak je voetbalwedstrijden nog leuker?
Overig

Hoe maak je voetbalwedstrijden nog leuker?

In Nederland is voetbal de grootste sport. De meeste kinderen, waarvan het grootste gedeelte de jongens, voetbalt iedere week. Hierdoor zijn ook de grote voetbalwedstrijden