Optie24

Jouw informatie over Financiën & Ondernemen op één plek

Wat is de beste strategie met binaire opties?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Wat is de beste strategie met binaire opties?

De ultieme strategie met binaire opties die 100 % winst garandeert bestaat niet! Mochten er brokers of andere websites op het internet staan die beweren dat er een strategie is, waarbij ze u garanderen dat u altijd winst maakt… Neem dit dan niet serieus, dit bestaat niet! Dan waren we immers allemaal miljonair…

Toch een strategie die werkt?

Echter zijn er zeker wel strategieën die goed werken en deze hebben wel één ding gemeen: ze anticiperen op wat de markt gaat doen. De koers van een valuta of beurs komt altijd tot stand via een markt van vraag en aanbod. Als veel mensen bijvoorbeeld geloven dat de koers van de euro ten opzichte van de dollar zal stijgen, dan zullen ze long gaan op de EUR/USD. Dat stuwt vanzelf de prijs van dit valuta paar omhoog, waardoor de euro dus inderdaad zal stijgen ten opzichte van de dollar. Als u een positie inneemt is het dus belangrijk dat u kunt inschatten wat de markt doet en dan datzelfde doet. Plaats voor kritiek is er niet, want de markt heeft altijd gelijk, de koersen zullen immers altijd met de massa mee bewegen, ook al is daar eigenlijk geen goede reden voor.

Het inschatten wat de markt gaat doen lijkt makkelijker dan het is, want u staat niet op een plein vol mensen die door middel van hun hand op te steken laten zien of ze gaan kopen of verkopen. Net als u zitten al die andere miljoenen handelaren thuis achter hun pc of op hun kantoor en plaatsen orders zonder dat u er zicht op hebt. Er zijn echter wel middelen om te voorspellen wat al die mensen gaan doen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden namelijk: fundamentele analyse en technische analyse.

Door hier een beter inzicht in te ontwikkelen dan de rest van de markt leer je sneller en beter te voorspellen wat een koers gaat doen.

Doelstellingen formuleren

Als u succes wilt hebben in het online handelen in Binaire opties moet u eerst doelstellingen formuleren. Daarna komt het bepalen van een winstgevende trading strategie. Uw doelstellingen moeten in de eerste plaats realistisch zijn. Dat is natuurlijk logisch, maar enthousiasme en onervarenheid zorgen er vaak voor dat men zonder enig plan van start gaat, wat niet is aan te raden.

Het is mogelijk om met € 300 te beginnen en daar vervolgens €10.000 van te maken, maar waarschijnlijk niet in een week tijd. (waarschijnlijk, want geluk is altijd mogelijk natuurlijk, maar de kans is minimaal). Je financiële doel wordt mede bepaald door de investering waar je mee start en moet daarom wel in enige verhouding staan tot je account grootte.

Over de redactie van optie24

Over de redactie van optie24

Optie24 is een Nederlandstalige website die zich richt op financiële en ondernemersinformatie. De site biedt diverse artikelen over thema's zoals beleggen, belasting, ondernemen, hypotheken, verzekeringen en sparen. De artikelen variëren van praktische tips tot diepgaande analyses over actuele financiële onderwerpen. Optie24 presenteert zich als een bron voor zowel beginners als ervaren personen in de financiële wereld, met een focus op het verbeteren van financiële kennis en het bieden van inzicht in verschillende financiële producten en strategieën.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn