Optie24

Jouw informatie over Financiën & Ondernemen op één plek

Spullen veilig opslaan in je magazijn: Dat doe je zo!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Spullen veilig opslaan in je magazijn: Dat doe je zo!

Heb jij een magazijn bij je kantoorpand en gebruik je dit voor het opslaan van goederen die belangrijk zijn voor je bedrijf? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je alle spullen veilig opslaat, zodat ze niet kunnen beschadigen en zodat je alles snel terug kunt vinden als het nodig is. Maar hoe kun je dat nu het beste doen, voorwerpen veilig opslaan in een magazijn bij je kantoorpand? Dat gaan we je in dit artikel vertellen!

Gebruik pallets voor de grote spullen 

Heb je grotere spullen of spullen die wat meer wegen die je opslaat in je magazijn? Dan zijn pallets geschikt om deze spullen mee op  te slaan. Zeker als het goederen zijn die mogelijk weer verstuurd moeten worden naar klanten of partners. Een hout pallet is vaak gemaakt van houtafval, wat betekent dat het ook nog een duurzame oplossing is om jouw goederen op te slaan en te vervoeren. Je kunt ze ook makkelijk weer herbruiken als ze uiteindelijk leeg zijn of teruggestuurd worden vanuit de klant. In sommige landen zijn de standaard houten pallets die we in Europa gebruiken niet toegestaan. In dat geval kun je het beste kiezen voor pallets van geperst hout of houtafval. 

Dozen om kleinere spullen in op te bergen 

Heb je veel kantoor spullen op voorraad die je op wil bergen in een magazijn of bergruimte? Dan wil je natuurlijk zorgen dat ze niet door elkaar komen te liggen en dat je ze snel kunt vinden als je iets nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan pennen, potloden, scharen, gums of visitekaartjes. Visitekaartjes heb je vaak alleen nodig als je naar een beurs of evenement gaat, of naar een potentiële klant of leverancier. De rest van de tijd moet je ze dus ergens opslaan, maar wil je uiteraard wel dat ze mooi blijven en dat je ze makkelijk kunt pakken als je ze wel nodig hebt. Om ze veilig op te bergen kun je speciale visitekaartdoosjes gebruiken. Hier passen de visitekaartjes precies in, zodat de randen niet beschadigd kunnen raken of om kunnen buigen!

Maak een logische indeling

Ten slotte is het belangrijk dat je een logische indeling maakt in je magazijn of opberghok. Leg de kleinere spullen en de dingen die je vaker nodig hebt vooraan in het magazijn en de grotere spullen en dingen die je maar af en toe nodig hebt meer achteraan. Zo is het makkelijker om iets te vinden zonder dat je het hele magazijn hoeft te doorzoeken en kun je dingen zoals pennen en potloden even snel pakken als je ze nodig hebt. Dit scheelt jou en je collega’s een hoop tijd. 

Over de redactie van optie24

Over de redactie van optie24

Optie24 is een Nederlandstalige website die zich richt op financiële en ondernemersinformatie. De site biedt diverse artikelen over thema's zoals beleggen, belasting, ondernemen, hypotheken, verzekeringen en sparen. De artikelen variëren van praktische tips tot diepgaande analyses over actuele financiële onderwerpen. Optie24 presenteert zich als een bron voor zowel beginners als ervaren personen in de financiële wereld, met een focus op het verbeteren van financiële kennis en het bieden van inzicht in verschillende financiële producten en strategieën.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn